17.09.2018

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, PURSAKLAR ÜLKER İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, PURSAKLAR ÜLKER İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Pursaklar İlçesinde bulunan Ülker İlkokulu'nun 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı açılış törenine katıldı.


Burada öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu, daha sonra öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.


Ziyaret ettiği sınıflardan birinin tahtasına "Atatürk'ü çok seviyoruz" yazan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, öğretmen ve öğrencilerle fotoğraf çektirdi.


Genel Başkan Kılıçdaroğlu, okuldan ayrılırken yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Geleceğimiz, umudumuz olan çocuklar bugün okula başladı. Onların en iyi şekilde eğitim görmeleri, bütün annelerin, babaların ortak amacı, ortak hedefi. Biz de onu istiyoruz. Öğretmenlerimizin sorunları var. Parlamento açıldığında o konuyla ilgili yasal düzenlemeleri parlamentoya vereceğiz. Umarım parlamentodaki bütün siyasal partiler Öğretmenler Meslek Kanunu ve öğretmenlere 3600 ek göstergenin verilmesi konusunda ortak hareket ederler. Çünkü öğretmenler bu toplumun ortak paydasını oluşturuyorlar. Ve öğretmenler Türkiye’yi çağdaş uygarlığa taşımak için fedakarca çalışıyorlar. Öğretmenler Gününde onlara birer maaş ikramiye verilmesi de bizim arzularımızdan birisi. Dolayısıyla öğrencilerin ve öğretmenlerin, velilerle beraber eğitime sahip çıkmaları ve sorunları aşma konusunda da siyaseten bizim üstümüze düşen bir görev varsa, onu da yapma konusunda biz onlarla birlikte hareket edeceğiz."
Ziyarette CHP lideri Kılıçdaroğlu'na Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Ankara Milletvekili Murat Emir, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener de eşlik etti.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler