12.08.2018

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, ORDU’DA ...

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU ORDU'DA...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ordu’da selde yaralanan vatandaşlar ile zarar gören iş yerleri ve mahalleleri ziyaret etti.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Ünye ilçesi Karadeniz Sahil Yolu'ndaki ulaşımı sağlayan ve çökme meydana gelen Cevizdere köprüsündeki incelemesinin ardından aynı bölgedeki tekstil fabrikalarına ziyaret gerçekleştirdi. 
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, iş yeri sahipleri ve işçilere geçmiş olsun dileklerini iletti. 


Ünye Devlet Hastanesi'ne giden Genel Başkan Kılıçdaroğlu, selde yaralanan ve ortopedi servisinde tedavi gören İsmet Koç, Şükriye Kınacı, Hayati Yeşilyurt ve Hasan Arslan'ı ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.


Daha sonra selden zarar gören Fatsa ilçesi Yalıköy Mahallesi'ne giden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, burada evleri zarar gören vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinledi. 


Ziyaretin ardından Genel Başkan Kılıçdaroğlu, sel sularının bir kısmını kumla doldurduğu Yalıköy Balıkçı Barınağı'nda incelemelerde bulunarak balıkçılarla görüştü.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Ordu'da tedavi gören Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'u da ziyaret etti.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler