07.07.2021

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU MERSİN'DE

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki gün sürecek olan Mersin programı kapsamında, ilk olarak
Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kır Çiçekleri Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Havalimanı'nda parti yetkilileri tarafından karşılandı, daha sonra kara yoluyla Mersin'e geçti.
Burada, Mersin Büyükşehir Belediyesinin, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde faaliyete geçirdiği Kır Çiçekleri Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı ve öğretmenleri eşliğinde müzik dinletisi sunan öğrencilerle sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.


Çalışmalarında başarılar dilediği öğrencilere hitap eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Hepinizin huzurunda bu güzel tesisi kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Sizlere başarılar dilemek benim görevim. Umarım keyifli bir birliktelik yaşarsınız. Arkadaşlarınız olacak. Onları yaşam boyu unutmayın, dostluklar çok önemli." dedi.
Kılıçdaroğlu'na ziyaretinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Mersin milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel ile Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de eşlik etti.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, MERSİN'DE SEBZE VE MEYVE HALİNİ ZİYARET ETTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Hal Kompleksine ziyarette bulundu.
Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Münir Şen ile hal esnafını gezerek, onlarla sohbet eden ve ürünleri inceleyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, gezisi sırasında "İsterseniz size lokantamızda yemek ısmarlayalım." diyen bisikletli kuryeye, "Şimdi yapamam bu kalabalıkta." yanıtını verdi.


CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediyesinin komplekste açtığı Münir Özkul Kreşini de ziyaret etti, öğrencilerin dans gösterisini izledi.


Ziyaretlerinde Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve diğer ilgililer de eşlik etti.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, MERSİN'DE ESNAFI ZİYARET ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile merkez Akdeniz ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "En büyük arzumuz, Türkiye'nin huzur içerisinde yaşaması, hep beraber huzur içerisinde yaşamamız. Gerginliklerden sürekli, özenle kaçınmaya çalışıyoruz." dedi.
Esnafın sorunlarını dinleyen, gezdiği pastanede ikram edilen simidi yiyip ayran içen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin kent ziyaretiyle ilgili sorusu üzerine, "Mersinlilere yapılan her hizmetin karşılığını Mersinliler veriyor. Memnunuz, mutluyuz. İnşallah Türkiye'nin her tarafında böyle güzel olur. En büyük arzumuz, Türkiye'nin huzur içerisinde yaşaması, hep beraber huzur içerisinde yaşamamız. Gerginliklerden sürekli, özenle kaçınmaya çalışıyoruz." diye konuştu.


Ülkede işsizlik problemi olduğunu dile getiren Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Gençlerimiz büyük ölçüde işsiz. Burada da işsizlik var. Belediye başkanlarımızın önünde yüz binlere ulaşan işsizlere ait dilekçeler var. Bunu karşılamak mümkün değil tabi. Hükümetin bu konuda çaba harcaması lazım. Yeni iş alanları yaratması lazım. Biz elimizden geleni yapıyoruz, iktidar bunu yapmıyor ama iktidar olduğumuzda Allah'ın izniyle her şeyi, bütün sorunları çözeceğiz." dedi.
Gezisi sırasında karşılaştığı bir vatandaşın, emeklilerle ilgili sorusu üzerine CHP lideri Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:
"Emekliler, Türkiye'de nüfusu en kalabalık olan sosyal sınıf. Eğer emekliler ortak ses çıkarırsa, emekliler hep beraber 'Bizim hakkımıza sahip çıkmayan partiye oy vermeyeceğiz' derlerse, 'Kim bizim hakkımızı savunuyorsa biz ona oyumuzu vereceğiz' diye açık ve net, toplu bir çağrı yapmazlarsa bu sorunları yaşarsınız. Ama benim sözüm var. Çözeceğim sorununuzu. İki maaş ikramiye yetmedi. O ikramiyelerin, öyle ufak, uyduruk ikramiye olmaması lazım. Adı ikramiye ama verilen para, para değil. En az asgari ücret düzeyinde ikramiye verilmesi lazım.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnaf ziyareti sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i makamında ziyaret etti, daha sonra bir otelde basına kapalı düzenlenen "Kanaat Önderleri Buluşması" ve "İş İnsanları Buluşması" etkinliklerine katıldı.
Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayınız...