01.04.2017

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, İSTANBUL SARIYER BELEDİYESİ HİZMET BİNASI AÇILIŞINDA KONUŞTU

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, İSTANBUL SARIYER BELEDİYESİ HİZMET BİNASI AÇILIŞINDA KONUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “16 Nisan’da oy kullanacağız. Ne için demokrasi için, ne için bayrağımız için, ne için çocuklarımız için, ne için vatanımız için, birlikte gideceğiz, aksatmadan, birlikte gideceğiz. Sandığa giderken yalnız gitmeyeceğiz, sandığa giderken komşumuzu alacağız, dayımızı alacağız, amcamızı alacağız, yeğenimizi alacağız” dedi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası Açılış Töreninde yaptığı konuşma şöyle:



Sadece 5 dakikam var, beni dikkatle dinleyin. Başkanımız konuştu, evet doğru bu binanın temel atmasında vardım, açılışında da varım. Sizlerle beraber olmaktan onur duyuyorum, gurur duyuyorum.

16 Nisan’da sandığa gideceğiz, 16 Nisan’da oy kullanacağız. Ne için? Demokrasi için. Ne için? Bayrağımız için. Ne için? Çocuklarımız için. Ne için? Vatanımız için. Birlikte gideceğiz aksatmadan, birlikte gideceğiz. Gideceğiz oyumuzu hayırlı bir şekilde kullanacağız demokrasiye sahip çıkmak için. Söz mü? Sandığa giderken yalnız gitmeyeceğiz, sandığa giderken komşumuzu alacağız, dayımızı alacağız, amcamızı alacağız, yeğenimizi alacağız diyeceğiz ki, gel bir bayram havası içinde sandığa gidelim. Niçin dediğinde gel kardeşim gidelim, Türkiye Büyük Millet Meclisinin onurunu korumak için gidelim. Gel gidelim, demokrasiye sahip olmak için gidelim. Gel gidelim, özgürlüklerimize sahip olmak için gidelim. Gel gidelim 80 milyonun iradesini tarihe yazmak için gidelim. Tek adamın sözü değil, 80 milyonun sözü geçsin bunun için gidelim deyin. Anlaştık mı? Söz mü?

Hayırlı bir iş yapacağız değil mi? Ne diyeceğiz? “Hayır”ınız hayırlı olsun.

Hepinize en içten selamlar, saygılar sunuyorum. Sağ olun, var olun diyorum. 

Gündem'den Öne Çıkan Haberler