09.02.2023

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu’yla Birlikte Depremzedeleri Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte deprem bölgelerinden Ankara Bilkent Şehir Hastanesine getirilen yaralı depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, hastaneden ayrılırken basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Selvi Hanım ile beraber, depremden kurtulanları ziyaret ettik. Kolay bir şey değil. Gerçekten Türkiye’nin yüreği yanıyor. Yaşadıkları travmanın izlerini görüyoruz. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifalar diliyoruz. Doktor arkadaşlar ellerinden geleni yapıyorlar, çaba harcıyorlar. Yoğun bakımda olan hastalar var. Onların da bir an önce sağlığına kavuşmaları, en büyük arzularımızdan birisidir. Belediyeler çalışıyor, belediye başkanlarımız çalışıyor. Ulaşmaya çalışıyorlar. Hastalara ulaşmaya çalışıyorlar.

Enkaz altında kalanlar var. Gerçekten de insan bu gibi durumlarda ne söyleyeceğini rahatlıkla tasarlayamıyor. Çok büyük acılar… Gerçekten de çok büyük acılar var. Az önce bir kadını ziyaret ederken, hıçkırıklarını tutamadı, nasıl kurtulduğunu anlatmaya çalıştı. Zor bir şey. Ama her şeyden önce buraya gelen, tedavi olan hastalara doktor arkadaşlarımız elinden gelen bütün çabaları gösteriyorlar. Bütün doktor arkadaşlara hepinizin huzurunda yürekten teşekkür ederim.”

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, EŞİ SAYIN SELVİ KILIÇDAROĞLU İLE BİRLİKTE DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Gündem'den Öne Çıkan Haberler