10.03.2022

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Diyarbakır'da

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Öğretmenevi’nde evlat nöbeti tutan anneler ile bir araya geldi. Diyarbakır Sur esnafı ile de buluşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu daha sonra, Dengbej Evi’ne giderek dengbej dinletisine katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakırlı Kanaat Önderi Abdullah Atik’in düzenlediği yemek programında konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu, 1567 kişinin CHP’ye üye kaydını toplayan Atik’e rozet taktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1980 darbesi sonrası Diyarbakır Cezaevi mağdurlarından İsa Güneş’i evinde ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakırlı gençlerle Gençlik Buluşması’nda bir araya geldi. Gençlerin sorun ve taleplerini dinleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, çözüm önerilerini anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır’da Dicle Toplumsal Araştırma Merkezi’nin Tigris Diyalogları toplantısının açılışında konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tahir Elçi İnsan Hakları Vakfı’nı ziyaret ederek, Türkan Elçi ile görüştü.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU DİYARBAKIR’DA