02.08.2019

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, ARTVİN KEMALPAŞA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ (2 AĞUSTOS 2019)

(2 AĞUSTOS 2019)
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hopa Belediyesinin ardından Kemalpaşa Belediyesini ziyaret ederek, burada da Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ve belediye görevlileriyle bir süre görüştü.
Daha sonra kendisini bekleyen vatandaşlara hitap eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerdeki desteklerinden dolayı Kemalpaşa halkına teşekkürlerini iletti.
Heyecanlı ve hizmet etmek isteyen bir belediye başkanlarının olduğunu anlatan CHP lideri Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:
"Siz ona güvendiğiniz sürece bizde güveneceğiz. Siz onu taşıdığınız sürece biz de başımızın üstünde taşıyacağız. İstiyoruz ki Türkiye’nin her coğrafyasında, her evinde huzur olsun, bereket olsun, her evde güzel şeyler anlatılsın. Üzüntü var, dert var biliyorum. Ama hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Hiç kimse şunu aklından çıkarmasın, eğer bu ülkeden bütün bu krizler aşılacaksa herkes bilmeli ki bu ülkede Cumhuriyet Halk Partisi var. "