03.08.2019

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, ARTVİN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ (2 AĞUSTOS 2019)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, ARTVİN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
(2 AĞUSTOS 2019)
Borçka ilçesi ziyaretinin ardından Artvin'e geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin'i makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.
Ziyaret sonrası belediye binası önündeki vatandaşlara seslenen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, önceki yerel seçimlerde Artvin Belediye Başkanlığı'nı kaybettiklerini anımsatarak, "Gazeteciler bana sormuşlardı ve Artvin'i kaybettiğimiz için çok üzüldüğümü söylemiştim. Çünkü Artvin onu hak etmiyordu. Bu seçimlerde emaneti devraldık. Artvin'i sadece bu bölgenin değil, Türkiye'nin en önemli markalarından biri haline getirmek için özel çaba harcamamız lazım. Çünkü sizin doğanız Türkiye'nin hiçbir yerinde yok." ifadelerini kullandı.
Çiftçinin durumunun perişan vaziyette olduğunu bildiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
"Şapkayı önümüze koyup, düşünmek zorundayız. Hepimizin sorumluluğu var. Sanmayın bütün sorumluluk Kılıçdaroğlu'nda diye. Hepimizin tek tek sorumluluğu var. Çünkü iktidarı seçenler sizlersiniz. Ama şimdi baharı İstanbul'da, Ankara'da, Adana'da, Mersin'de getirdik. Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle ilk seçimlerde Türkiye'ye baharı getireceğiz. Negatif bir dil kullanmıyoruz, bahardan söz ediyoruz. Bahardan güzel bir mevsim var mıdır?"
Konuşmasının ardından vatandaşları selamlayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, daha sonra CHP Artvin İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler