12.11.2022

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adana'da

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnovasyon Merkezini ziyaret ederek bilgi aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte Çukurova Belediyesi Toplu Açılış Törenine katıldı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Kısa bir konuşma yapacağım. Çünkü çok değerli sanatçımız var ve sizler o sanatçıyı dinlemek istiyorsunuz.

Teşekkür ederim. Sayın Genel Başkanım, değerli arkadaşlarım hepimiz hoş geldiniz. Büyükşehir belediye başkanlarım, belediye başkanları, il başkanları ve değerli Adanalılar hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz, onur verdiniz. Sizden sadece bir şey istiyorum. Sandığa gideceksiniz, sandık gelecek ve oy kullanacaksınız. Bugün gitmesem de olur, oy kullanmasam da olur sakın demeyin. Sandığa gidin, oyunuzu kullanın. Her bir oyunuzun demokrasi açısından çok ama çok büyük yararı var. Oy kullandığınız zaman demokrasi gelecek, oy kullandığınız zaman güzellik gelecek, oy kullandığınız zaman kadın – erkek eşitliği gelecek, oy kullandığınız zaman temiz bir çevre gelecek, oy kullandığınız zaman güçler ayrılığı ilkesi gelecek. Oy kullandığınız zaman özgürce tweet atabileceksiniz. Oy kullandığınız zaman özgürce eleştirebileceksiniz ve oy kullandığınız zaman Türkiye’de cumhuriyet tarihine altın harflerle bir sonucu yazdıracaksınız. Ve hep beraber Türkiye’ye demokrasiyi getireceksiniz. O nedenle sakın ola ki, seçim sırasında ya bu seferde gitmeyim, oy kullanmayım demeyin. Sandığa gidin ve Türkiye’nin kaderini değiştirin.

Hepinize iyi akşamlar, iyi eğlenceler diliyorum. Hepinize sevgiler, saygılar sunuyorum. Sağ olun, var olun diyorum.


CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU ADANA'DA

Gündem'den Öne Çıkan Haberler