30.10.2020

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, ABB’NİN DÜZENLEDİĞİ AÇILIŞ VE TEMEL TÖRENİNE KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı ile 42 Projenin Açılış ve Temel Töreni’ne katıldı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Atatürk Evi ve yapımı tamamlanan alanları inceleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın katılımıyla açılış törenini gerçekleştirdi.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: Efendim buraya gelirken yağmur yoktu ama şimdi yağmurumuz var. Güzel bir yağmur onu ifade edeyim, keyifli bir yağmur. Bu baraj Cumhuriyetin bir anlamda Ankara’da kendisini kanıtladığı bir eser. Baraj belki bugün görevini yapamıyor ama akşam sanatçıları dinlerken, müziği dinlerken dedim ki neden bu barajda Çubuk Barajı konserleri yapılmadı. İstanbul’da var konserler. Ankara’da da Çubuk Barajı konserleri yapılabilir, sanatçılar gelebilir ve sadece bu bölgenin insanı değil Çankaya’dan da, diğer yerlerden de insanlar gelirler. Çünkü Ankara’nın bir kültür kenti olmaya ihtiyacı var, bir müzik kenti, bir sanat kenti olmaya ihtiyacı var ve bunu büyük bir keyifle ifade edeyim, bunu yapacak kişi de Sayın Mansur Yavaş. Bunu yapacaktır buna yürekten inanıyorum.  Bizleri buluşturan, yaptığı güzel çalışmaları bize ve topluma anlatan Sayın Mansur Yavaş’a ben de yürekten teşekkür ederim. Çok daha güzel bir Ankara’yı hep birlikte inşallah inşa edeceğiz. Sağ olun, var olun diyorum.

Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayınız...