24.04.2023

CHP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Göle’de: “Sizin Karnınız Toksa, Benim De Karnım Tok Olacak”

CHP Lideri,Kemal Kılıçdaroğlu,Cumhurbaşkanı Adayı ,Millet İttifakı,Göle,Herkes Hakkını Alacak,Sana Söz,Hak Hukuk Adalet

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan’ın Göle ilçesinde vatandaşlara seslendi.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Onlar beşli çetelere çalışıyorlar, ben size çalışacağım. Onlara yandaşa çalışıyorlar, ben size çalışacağım. Sizin için çalışacağım. Benim, saraylarda oturmak gibi bir niyetim yok. Ben halk için çalışacağım. Sizin gibi yaşayacağım. Sizin karnınız toksa, benim de karnım tok olacak.” dedi.

CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Göle’de yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bir şeyden daha emin olmanızı isterim. Çocuklarımız okula aç gidiyor, yeteri kadar beslenmiyor. Bu bereketli ovalar cıvıl cıvıl olmak zorunda. Bu bereketli ovalarda insanlar kazanmak zorunda. Kafkasların ve Ortadoğu’nun yıllık et üretimi ihtiyacı, 25 milyar dolar. Ama buralarda insanlar perişan vaziyette. Gidiyorlar; büyükşehirlerin varoşlarında ‘acaba iş bulabilir miyim’ diye. Bu bereketli topraklarda bizim insanımız niye kazanmasın? Bizim insanımızın alın teri niye değerlendirilmesin?

Canlı hayvanı dışarıdan getiriyorlar. Eti dışarıdan getiriyorlar. Ya bu ovalar var, bu yaylalar var, bu platolar var. Hiç endişe etmeyin, bunların tamamının, buraların cıvıl cıvıl olduğunu, buraların bir üretim merkezi olduğunu hepiniz göreceksiniz. Allah nasip ederse göreceksiniz, hiç endişe etmeyin.

Onlar beşli çetelere çalışıyorlar, ben size çalışacağım. Onlara yandaşa çalışıyorlar, ben size çalışacağım. Sizin için çalışacağım. Benim, saraylarda oturmak gibi bir niyetim yok. Ben halk için çalışacağım. Sizin gibi yaşayacağım. Sizin karnınız toksa, benim de karnım tok olacak. Hiç endişe etmeyin.

Bakın, iki büyükşehir belediye başkanımızla geldik. Daha önce de propaganda yapıyorlardı, ‘Efendim, CHP’ye oy verirseniz; şu olur, bu olur.’ Bir sürü şeyler söylediler. Hiçbir şey olmadı. Herkes huzur içinde yaşıyor. Türkiye coğrafyasında da herkes huzur içinde yaşayacak. Bundan emin olun. Sandığa gidin, oyunuzu verin. Haktan, hukuktan, adaletten yana oy verin. Adaleti bu ülkeye getireceğiz. Adalet olmazsa devlet olmaz. Adalet olmazsa vatandaş rahat etmez. Adaleti getireceğiz, bundan emin olmanızı isterim.

Hepinize en içten sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.

Sandığa gitmeyi ihmal etmeyin. Sandığa gidin, oyunuzu kullanın, hep beraber Türkiye’nin kaderini değiştirelim. 20 yıldır mahvettiler Türkiye’yi, Türkiye’yi aydınlığa çıkaralım. Beraber çıkaracağız, birlikte çıkaracağız. Kul hakkı yiyene de Allah aşkına artık yeter deyin ve oy vermeyin.”

Gündem'den Öne Çıkan Haberler