11.06.2021

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SALICI: “TÜRKİYE ŞU ANDA YÖNETİLEMİYOR, SAVRULUYOR. İKTİDAR LİME LİME DÖKÜLÜYOR”

“HER GÜN ORTAYA SAÇILAN SKANDALLAR, YOLSUZLUKLAR İKTİDARIN NE KADAR DEJENERE OLDUĞUNU GÖSTERİYOR”
“BİZ BU ÜLKEDE AÇLIK KALMAYANA KADAR, AÇLARI DOYURMAYA, YOKSULLUK KALMAYANA KADAR YOKSULLARIN YANINDA OLMAYA TALİBİZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Bölge Toplantısı; Balıkesir, Yalova, Bilecik, Eskişehir ve Kütahya illerinin katılımı ile yapıldı.
CHP Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı; Balıkesir, Yalova, Bilecik, Eskişehir ve Kütahya illerinin katıldığı CHP Bursa Bölge Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin şu anda yönetilmeyip, savrulduğunu, iktidarın lime lime döküldüğünü ifade etti.
Daha önce Karabük, Sivas, Ankara, Trabzon, Kırşehir ve Denizli’de gerçekleştirilen Bölge Toplantılarının ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nin 7. Bölge toplantısı Bursa’da gerçekleştirildi.
CHP Bursa Bölge Toplantısı’nda; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık’ın yanı sıra CHP PM Üyeleri, Milletvekilleri, İl ve İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları İl ve İlçe Başkanları ile Disiplin Kurulu Üyeleri ve CHP Örgütünün temsilcileri yer aldı.
-“Bizim bu hikâyeyi değiştirecek güçlü bir örgütümüz var”-
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın CHP Bursa Bölge Toplantısı’nda yaptığı konuşma şöyle:
“İktidar öyle bir duruma geldi ki, bugün ilk iktidara geldiği dönemde verdiği sözlerin tam tersini yapıyorlar.
Türkiye şu anda yönetilemiyor, savruluyor. İktidar lime lime dökülüyor. İktidar kendi hikayesini kaybetmiş durumda.
Yoksullukla, yolsuzlukla, yasaklarla mücadele edeceğiz diye gelen bir iktidar vardı. Gelinen noktada; yönetimi teslim aldıklarında yaşananın ötesinde yasaklarla karşı karşıyayız. Her gün ortaya saçılan skandallar, yolsuzluklar iktidarın ne kadar dejenere olduğunu gösteriyor.
Yoksulluk söz konusu olduğunda "açları da siz doyurun diyen bir cumhurbaşkanı ile karşı karşıyayız. "CHP'li belediyeler gelirse sosyal yardım yapmaz, sizi siyasi görüşünüze göre ayırır" diyen iktidar, şimdi bu sözleri ağzına alamayacak duruma geldi.
Eğer vatandaşlarımız, önümüzdeki seçimlerde, yerel seçimlerde verdiği yetkiyi, tüm Türkiye'yi yönetmek üzere bize verirse, o zaman bu ülkede açlık kalmayacak. Biz bu ülkede açlık kalmayana kadar, açları doyurmaya, yoksulluk kalmayana kadar yoksulların yanında olmaya talibiz. Türkiye'nin hikayesini değiştirmeye, muassır medeniyet seviyesine çıkarmaya talibiz.
Bizim bu hikâyeyi değiştirecek güçlü bir örgütümüz var.”

Gündem'den Öne Çıkan Haberler