05.11.2022

CHP Bilişim Sorumluları İzmir’de Kampa Girdi

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in başkanlığında İzmir’de 81 ilden il bilişim sorumlularının katılımıyla dijital altyapı ve seçim güvenliği kampı gerçekleştirildi. Kampın açılışında konuşan CHP’li Adıgüzel, “2023 seçimleri Türkiye için bir dönüm noktası. 2023’te yalnızca 85 milyonun değil, önümüzdeki nesillerin de kaderi belirlenecek. 2023’te yalnızca Türkiye’yi yönetecek kadroları seçmeyeceğiz. 2023’te demokrasi tarihimizin kaderini belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

İzmir Seferihisar’da 81 il örgütünün il bilişim sorumlularının katılımıyla düzenlenen kampta partinin dijital altyapısı ve seçim güvenliği ele alındı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP’li belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda, seçim hazırlıklarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunuldu.

CHP’li Adıgüzel, açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“2023 seçimlerinin bize yüklediği tarihi sorumluluk her geçen gün daha da artırıyor. Seçim sathına girdiğimiz bu dönemde en büyük sorumluluk Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne düşüyor. 99 yıllık tarihin bizlere yüklediği sorumlulukla, Cumhuriyet'i kuran kadroların bugünkü mirasçıları olarak 100. yılında Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracak, Türkiye’yi aydınlığa taşıyacak, milletin iradesine ve sandığa sahip çıkacak olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Seçim günü en ufak bir hataya ve eksikliğe geçit verme lüksümüz yok. Önümüzdeki 6 ay yoğun bir mesai bizi bekliyor. Biliyoruz kolay olmayacak, ama olacak. Çünkü 99 yıldır olduğu gibi, bu ülkede günden güne güçlenen, kenetlenen Cumhuriyet Halk Partisi var.”

Seçim ve sandık güvenliğinin yanı sıra sosyal medya kullanımı, partinin dijital altyapısına ilişkin sunumların yapıldığı kampta il bilişim sorumlularının görüş, öneri ve değerlendirmeleri de alındı.