27.06.2017

ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NÜN 14. GÜNÜ TAMAMLANDI

ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NÜN 14. GÜNÜ TAMAMLANDI

15 Haziran Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, on dördüncü gününde de İstanbul’a doğru yürüyüşüne devam ediyor.

Kortej, Genel başkan Kılıçdaroğlu’nun basın açıklamasının ardından, Düzce Kalıcı Konutları yolu üzerinde Cumhuriyet Mahallesi mevkisindeki kamp alanından Sakarya’ya doğru yola çıktı.

Bugün, Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) lideri Alper Taş, Halkın Türkiye Komünist Partisi (HTKP) Genel Başkanı Erkan Baş ile Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Eski Devlet Bakanı Gürcan Dağdaş, Haziran Hareketi Genel Yürütme Kurulu üyeleri ve sanatçı Rutkay Aziz de ‘Adalet Yürüyüşü’ne katılarak Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek verdi. 

İlk molanın ardından yeniden yürüyüşe geçen korteje, tüm dünyadan 140’a yakın ülke, parti ve organizasyonun üyesi olduğu Sosyalist Enternasyonal adına Genel Sekreteri Luis Ayala ve Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı ve CHP Eski Milletvekili Umut Oran da  katıldı.


 Adalet Yürüyüşün 14. Gününü Gümüşova’da tamamlayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Gümüşova Fatih Mahallesinde yaşayan Dursun ve Fatma Durmuş ailesini ziyaret etti. 

Gündem'den Öne Çıkan Haberler