TV PROGRAMLARI

Başlık
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, HABERTÜRK TV GENEL MÜDÜRÜ VEYİS ATEŞ’İN HAZIRLAYIP SUNDUĞU “AKILDA KALAN” PROGRAMINA KONUK OLDU (23 HAZİRAN 2016)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, CNNTÜRK’TE KATILDIĞI "TARAFSIZ BÖLGE" PROGRAMINDA GAZETECİ AHMET HAKAN’IN GÜNDEME İLİŞKİN SORULARINI YANITLADI (7 HAZİRAN 2016)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, NTV’DE KATILDIĞI "KILIÇDAROĞLU ÖZEL" PROGRAMINDA OĞUZ HAKSEVER’İN GÜNDEME İLİŞKİN SORULARINI YANITLADI (25 MAYIS 2016)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU HABERTÜRK TV’DE KATILDIĞI “GÜNDEM SİYASET” PROGRAMINDA GAZETECİLER VEYİS ATEŞ, BÜLENT AYDEMİR VE YAVUZ SEMERCİ’NİN SORULARINI YANITLADI-CUMHURBAŞKANI AKP’NİN EŞ GENEL BAŞKANI POZİSYONUNDA (28 NİSAN 2016)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU CNNTÜRK’DE KATILDIĞI "TARAFSIZ BÖLGE"DE: MÜSAADE EDİN ÇOCUKLARI DA BEN SAVUNAYIM (13 NİSAN 2016)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, CNNTÜRK’TE KATILDIĞI "TARAFSIZ BÖLGE" PROGRAMINDA GAZETECİ AHMET HAKAN’IN GÜNDEME İLİŞKİN SORULARINI YANITLADI (3 ŞUBAT 2016)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, HABERTÜRK ÖZEL CANLI YAYININDA ECE ÜNER, FEHMİ KORU VE FUAT KEYMAN’IN GÜNDEME İLİŞKİN SORULARINI YANITLADI (17 ARALIK 2015)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, NTV’DE KATILDIĞI "LİDERLER KONUŞUYOR" PROGRAMINDA GAZETECİLER OĞUZ HAKSEVER, MURAT YETKİN VE ALİ BAYRAMOĞLU’NUN GÜNDEME İLİŞKİN SORULARINI YANITLADI - ANAYASANIN İLK 4 MADDESİ BİZİM İÇİN TARTIŞMA KONUSU OLAMAZ (27 EKİM 2015)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU NUMBER 1 FM "SEÇİM ÖZEL" PROGRAMINDA GENÇLERE SESLENDİ - BİR OYUNUZ ALTIN DEĞERİNDE (19 EKİM 2015)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, STAR ANA HABER’DE NAZLI ÇELİK’İN GÜNDEME İLİŞKİN SORULARINI YANITLADI - SUÇLU SİYASİ OTORİTEDİR, İÇİŞLERİ BAKANI’DIR (16 EKİM 2015)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, CNNTÜRK’TE KATILDIĞI “TARAFSIZ BÖLGE” PROGRAMINDA GAZETECİLER AHMET HAKAN, HANDE FIRAT, SERPİL ÇEVİKCAN, DENİZ ZEYREK VE ERDEM GÜL’ÜN GÜNDEME İLİŞKİN SORULARINI YANITLADI - MECLİSİ TOPLAYALIM BAYRAMDAN ÖNCE EMEKLİLERE İKRAMİYELERİ VERELİM (1. BÖLÜM/16 EYLÜL 2015)
Toplam 74 sonuçtan 37 - 48 arası gösteriliyor.
 1 2 3 4 5 6 7