TV PROGRAMLARI

Başlık
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, NTV’DE KATILDIĞI "LİDERLER KONUŞUYOR" PROGRAMINDA GAZETECİLER OĞUZ HAKSEVER, MURAT YETKİN VE ALİ BAYRAMOĞLU’NUN GÜNDEME İLİŞKİN SORULARINI YANITLADI - ANAYASANIN İLK 4 MADDESİ BİZİM İÇİN TARTIŞMA KONUSU OLAMAZ (27 EKİM 2015)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU NUMBER 1 FM "SEÇİM ÖZEL" PROGRAMINDA GENÇLERE SESLENDİ - BİR OYUNUZ ALTIN DEĞERİNDE (19 EKİM 2015)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, STAR ANA HABER’DE NAZLI ÇELİK’İN GÜNDEME İLİŞKİN SORULARINI YANITLADI - SUÇLU SİYASİ OTORİTEDİR, İÇİŞLERİ BAKANI’DIR (16 EKİM 2015)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, CNNTÜRK’TE KATILDIĞI “TARAFSIZ BÖLGE” PROGRAMINDA GAZETECİLER AHMET HAKAN, HANDE FIRAT, SERPİL ÇEVİKCAN, DENİZ ZEYREK VE ERDEM GÜL’ÜN GÜNDEME İLİŞKİN SORULARINI YANITLADI - MECLİSİ TOPLAYALIM BAYRAMDAN ÖNCE EMEKLİLERE İKRAMİYELERİ VERELİM (1. BÖLÜM/16 EYLÜL 2015)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, CNNTÜRK’TE KATILDIĞI “TARAFSIZ BÖLGE” PROGRAMINDA GAZETECİLER AHMET HAKAN, HANDE FIRAT, SERPİL ÇEVİKCAN, DENİZ ZEYREK VE ERDEM GÜL’ÜN GÜNDEME İLİŞKİN SORULARINI YANITLADI - BİR DAİREMİZ VARDI SATTIK, KIZIMA EV ALDIK (2. BÖLÜM/16 EYLÜL 2015)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, CNNTÜRK’TE KATILDIĞI “TARAFSIZ BÖLGE” PROGRAMINDA GAZETECİLER AHMET HAKAN, HANDE FIRAT, SERPİL ÇEVİKCAN, DENİZ ZEYREK VE ERDEM GÜL’ÜN GÜNDEME İLİŞKİN SORULARINI YANITLADI - TÜRKİYE, CUMHURİYET TARİHİNİN EN DERİN KRİZİ İÇİNDE (3. BÖLÜM/16 EYLÜL 2015)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, CNNTÜRK’TE KATILDIĞI “TARAFSIZ BÖLGE” PROGRAMINDA GAZETECİLER AHMET HAKAN, HANDE FIRAT, SERPİL ÇEVİKCAN, DENİZ ZEYREK VE ERDEM GÜL’ÜN GÜNDEME İLİŞKİN SORULARINI YANITLADI - AKP’NİN TEK BAŞINA BU ÜLKEYİ YÖNETME ŞANSI SIFIRDIR (4. BÖLÜM/16 EYLÜL 2015)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, HABERTÜRK’TE KATILDIĞI “ÖZEL RÖPORTAJ” PROGRAMINDA GAZETECİ YAVUZ SEMERCİ’NİN GÜNDEME İLİŞKİN SORULARINI YANITLADI – BEDELİ AĞIR OLUR (2 AĞUSTOS 2015)
-   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU OLAY TV ÖZEL YAYININDA (29 OCAK 2015)
-   GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU HABERTÜRK “CANLI YAYIN” (20 OCAK 2011)
-   GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU NTV “CANLI YAYIN” -ERZURUM (20 OCAK 2011)
Toplam 67 sonuçtan 37 - 48 arası gösteriliyor.
 1 2 3 4 5 6