09.03.2017
Yazı Boyutu: A- A+
SELVİ KILIÇDAROĞLU DİKİLİ BELEDİYESİ’NİN KADINLARLA ’HAYIRLI BİR BULUŞMA" ETKİNLİĞİNE KATILDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Dikili Belediyesi’nin onur konuğu oldu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri’ne katılmak için kente gelen Selvi Kılıçdaroğlu konuşmasında "Kadınların öncülüğünde 16 Nisan’da hayırlı bir iş yapılacak" dedi.

“SANDIĞA 4 YAŞINDAKİ BAHAR’IN ANNESİ OLARAK GİDECEĞİM”

Programa katılan CHP PM Üyesi Gamze Taşcıer konuşmasında, 8 Martların bir mücadele günü olduğunu, 16 Nisan’ın bir dönüm noktası olacağını vurgu yaptı ve "Cumhuriyet Halk Partisi’nin Parti Meclis Üyesi’yim. Ama ben, 16 Nisan’da sandığa giderken, 4 yaşındaki Bahar’ın annesi olarak gideceğim. Çünkü istiyorum ki, çocuğum bu ülkenin sokaklarında özgürce dolaşabilsin. Çünkü istiyorum ki, bir kız çocuğu olarak sokaklarda şiddete maruz kalmasın, tacize uğramasın. Bir kadın olarak özgürce, bir birey olarak, eşit bir yurttaş olarak bu ülkenin topraklarında huzur içinde yaşayabilsin. İşte onun için 16 Nisan aslında hem benim geleceğim, hem çocuğumun geleceği hem de sizler için, sizlerin çocukları tüm çocuklarımızın geleceği için önemli.

“16 NİSAN’DA ÇAĞDAŞ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN ARKASINDA KAPI GİBİ DURACAĞIZ”

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Türkiye’nin çağdaşlık yolunda güçlü bir şekilde yürümesi için kadının toplumsal statüsünün güçlendirilmesi gerektiğine olan inancımızı bir kez daha dile getiriyoruz" dedi.

CHPnet

SİTELERİ